Wednesday 2 February 2011

Härligt, nu ska jag lära mig samiska!

Det samiska språket betyder rätt mycket för mig, att kunna lite av. Så nu har jag anmält mig att gå en kurs i samiska. En kväll i veckan hela terminen ut. Det blir skoj. Jag har så länge tänkt lära mig det men jag tror inte det blir lätt. Vi får väl se! Vi börjar torsdag kväll.

6 comments:

  1. Åh, vad spännande. Det skulle jag också vilja lära mig. Lycka till!

    ReplyDelete
  2. Tack! Det kan nog behövas. Känns riktigt spännande.

    ReplyDelete
  3. Hej, och tack för kommentaren på min blogg! Jag fick en smått överjordisk upplevelse: jag har just avslutat mitt manus där en av huvudkaraktärerna heter Barbro och kommer från norrland, Luleå närmare bestämt. Så klickar jag mig in här och får syn på dig. Du är skrämmande lik henne, namn och utseende. Var kommer du ifrån?? :)

    ReplyDelete
  4. Hej Christin!
    Så härligt och mystiskt!
    Jag bor ju i Norrland men inte i Luleå, utan en bra bit inåt landet. På samma breddgrad men inom Arjeplogs kommun.

    Jag blir ju nyfiken, så klart! Vad handlar manuset om? Berätta mera, det kanske är något mer som stämmer!

    ReplyDelete
  5. Det är inget muntert manus på det sättet. Barbro har varit gift med en alkoholiserad och våldsam man :) det hoppas jag att du har sluppit! Sedan är jag inne på det här med övernaturliga inslag i vardagslivet, magisk realism.

    ReplyDelete
  6. Ha, ha! Ja det har jag verkligen sluppit. Men det här med övernaturligt är spännande. tycker jag. Jag har även varit med om lite sånt, men bara positivt och intressanta saker.
    Ha det så bra! hälsningar Ba.

    ReplyDelete